Tag med Jeppe på feltstudie i nye og inspirerende omgivelser 

Jeppe planlægger og realiserer forskellige dags-udflugter for organisationer. Her er fokus på at skabe forskellige udviklingsprocesser for jeres team i unikke, nye og berigende omgivelser.

I kan læse mere om de forskellige processer, som jeres team kan opleve på turen her.  

 

KOM MED TIL:

Ryslinge Højskole 

Her vil jeres organisation lade sig inspirere af de historiske og smukke omgivelser fra 1866. Herigennem vil I opleve en dyb indsigt i læring, dannelse, kultur, fællesskab, folkelighed, sang, ungdom og kunst. Dette er en fantastisk ramme for jeres udviklingsprocesser og refleksioner over egen praksis.

Dagen kan være med fuld forplejning fra skolens gode køkken.

 

 

 

 

Teatret 

Her vil jeres organisation opleve et pulserende teaters mange kroge og fortællinger. Herigennem vil I få inspiration fra kunstens fantasi, levendegørelse, impulsivitet, fordybelse og samskabelse. Dette er en magisk ramme for jeres udviklingsprocesser.

Dagen kan være med forplejning efter nærmere aftale.

 

 

 

 

En skjult virkelighed 

Med afsæt i jeres organisation, finder Jeppe en hemmelig og skjult location for jeres fletstudie. Der vil hele tiden være en dybere mening med stedet i forhold til jeres praksis og udviklingstanker. Herudover vil stedet være unikt, inspirerende og overraskende – Det lover vi.

Dagen kan være med forplejning efter nærmere aftale.